Afgelopen vrijdag is een nieuwe pompcontainer geplaats bij Koster Keunen in Bladel. Deze pompcontainer, conform het voorschrift EN12845, bevat 2, 199kW dieselmotoren. Goed voor 300m³/hr @8,0 bar.
De tank wordt begin januari opgebouwd. Halverwege januari zal het geheel in bedrijf worden gesteld.

Vorige week werd een pompruimte geplaatst bij Nestlé in Nunspeet.
Uniek aan dit project is dat de pompruimte wordt geplaatst in een bestaand gemetseld huisje die net iets groter is dan het frame waar de pompruimte in gebouwd wordt (30mm speling rondom).
Hierbij moest dus rekening worden houden dat het complete frame met alles er op en aan verticaal kon worden geplaatst in dit huisje waarna een betonnen dak de ruimte afsluit.
Afgelopen weken is het frame gebouwd in de werkplaats in Ede.
Het frame is zo ingericht dat er zo weinig mogelijk werk gedaan hoeft te worden in Nunspeet.

 

Voor de kaasfabriek in Dalfsen zal een nieuwe pompcontainer inclusief reinwater tank worden geplaatst. Afgelopen woensdag is Franklin Hodge begonnen met de plaatsing van de reinwater tank en over 2 weken zal de pompcontainer worden geplaatst.

 

Voor Reebok / Dudok heeft BFPbv een complete watervoorziening, bestaande uit een FM-goedgekeurde reinwatertank van 1221 m3 en een 13 meter lange pompruimte met daarin twee FM-goedkeurde diesel-aangedreven pompen, met een capaciteit van 568m3/hr bij 9,8 bar geplaatst. Door pompen toe te passen met een zeer vlakke pompcurve kan een hoge druk in het werkpunt worden bereikt zonder de toegestane systeemdruk te overschrijden.

Boele Fire Protection maakt gebruik van cookies.