Cursus Pomptechniek

Afgelopen december hebben wij een in-company cursus Pomptechniek georganiseerd voor alle technisch uitvoerende medewerkers.
Aan de hand van onze werkpraktijk zijn thema’s rondom het verhelpen van storingen en het doen van onderhoud aan centrifugaalpompen langsgekomen.
Het waren leuke en leerzame dagen waarin we van de docent maar ook zeker van elkaar konden leren.

Tijdelijke watervoorziening bij tankreparatieproject

Weer een tijdelijke watervoorziening die opgebouwd gaat worden bij een tankreparatieproject. De tijdelijke watervoorziening bestaat een mobiele pompruimte met een dieselgedreven pompset en een tijdelijke tank met een capaciteit van 250 m3.

BFP dealer Winter Pumpen

Boele Fire Protection bv is vanaf heden dealer voor de Nederlandse markt voor de VdS-goedgekeurde sprinklerpompsets van Winter Pumpen, marktleider op de thuismarkt Duitsland ( ook wel bekend onder de merknaam Speck). Meer over dit product is te vinden op de site van Winter Pumpen. Boele Fire Protection verzorgt voor deze pompfabrikant de verkoop, inbedrijfstelling, opvolging van eventuele storingen en het preventieve onderhoud op de Nederlandse markt.

Kerstdiner 2017

Op vrijdag 15 december was al het personeel van Boele Fire Protection en partners op de kerstborrel bij Het Oude Politiebureau in Ede. We hebben het jaar smakelijk en feestelijk met elkaar afgesloten!

Sprinklerpompruimte Reebok

Er wordt in de werkplaats hard gewerkt om de sprinklerpompruimte van Reebok op de Maasvlakte op tijd klaar te hebben. De pompruimte is 13 meter lang en er staan twee diesel gedreven FM-goedgekeurde dieselpompsets in met een capaciteit van 600 m3/hr bij 10,5 bar (Grote afbeelding)

Plaatsen prefab pompkamer Moerdijk

Op 17 juli hebben wij een prefab pompkamer geplaatst aan de Middenweg in Moerdijk. Deze pompkamer bevat 2 Patterson Pumps 2500USgpm diesel-gedreven pompen. De pompkamer wordt aangesloten op de al eerder geplaatste gekitte en gecoate reinwatertank, die een effectieve capaciteit van 769m³ heeft.

BFP gaat internationaal! 10 jaar BFP

Vanwege het 10-jarig bestaan van Boele Fire Protection zijn we met al het personeel en aanhang naar Antwerpen gegaan om daar een heel gezellig weekend met elkaar te hebben!

Bedrijfsuitje 2017

Op zaterdag 9 september was ons jaarlijkse personeels-uitje. We zijn met de pont naar het Forteiland IJmuiden gevaren, waar we, naast diverse stoere activiteiten als abseilen, vrije-val en boogschieten allerlei spelopdrachten hebben uitgevoerd. Het geheel is afgesloten met een buffetmaaltijd in de catacomben van het fort.

BFP 10 jaar!

Boele Fire Protection maakt gebruik van cookies.
Bekijk hier onze privacyverklaring Oké