Een bijzondere prestatie in corona-tijd

Een bijzondere prestatie van onze monteurs, in deze bijzondere Corona-tijd: de Engelse monteurs van Franklin Hodge konden de afgelopen weken deze tank niet opbouwen, als gevolg van de reisbeperkingen door de Corona-crisis.
De tank is in goed overleg met Franklin Hodge door onze eigen mensen opgebouwd, waardoor de bouwplanning gehaald kan worden en er geen tijdelijke watervoorziening behoeft te worden opgebouwd. #kanjers #dank

Nieuwe pompkamer voor Werkbedrijf Nijmegen

In januari is de eerste pompkamer van het jaar geleverd in Nijmegen. Met twee dieselpompsets zal deze pompruimte, geheel conform EN12845, vanaf halverwege dit jaar de sprinklerinstallatie van Werkbedrijf Nijmegen van water voorzien.
In de komende weken zal de reinwatertank gebouwd gaan worden en de pompkamer hierop worden aangesloten.

BFP bestaat 12.5 jaar!

Boele Fire Protection bestaat 12.5 jaar! Dit hebben we met bijna al het personeel gevierd in Keulen!

 

Unica neemt Boele Fire Protection over

Unica heeft zijn netwerk van bedrijven versterkt met Boele Fire Protection, dat gespecialiseerd is in watervoorzieningen voor brandveiligheidsinstallaties.
De overname betekent voor Unica een verdieping van de gespecialiseerde activiteiten op het gebied van brandveiligheid, waarin Unica met het bedrijf Unica Fire Safety al sinds begin deze eeuw actief is.
De producten en diensten van Boele Fire Protection vormen een mooie aanvulling op het portfolio van Unica, dat daarmee nog beter in staat is om voor opdrachtgevers brandveiligheidsoplossingen van A tot Z te verzorgen.

Lees meer

Vervangen splitcase pompen Tate & Lyle

Afgelopen maand zijn bij Tate & Lyle in Koog aan de Zaan 2 splitcase pompen vervangen.
Het ging hierbij om terugplaatsing van identiek dezelfde pompen. Binnen 8 uur waren beide pompen vervangen en draaiende.

 

Kerstdiner 2018

Op vrijdag 14 december was al het personeel van Boele Fire Protection en partners op de kerstborrel bij Het Oude Politiebureau in Ede. We hebben het jaar smakelijk en feestelijk met elkaar afgesloten!

BFP plaatst prefab pompkamer in Amsterdam

Boele Fire Protection heeft vorige week bij een distributiecentrum in Amsterdam een bijzonder project afgerond op locatie.
In de werkplaats in Ede is een frame gemaakt met dieselpompset inclusief al het leidingwerk.
Op locatie is het frame in een bouwkundige ruimte gezet en aangesloten op 2 grondleidingen en op een door Frankling Hodge gebouwde reinwatertank.

 

Plaatsing prefab pompruimte (drone footage)

De eerste geprefabriceerde pompruimte van dit jaar is verenigd met de sprinklertank tot een volwaardige BFP watervoorziening. Op elkaar aansluiten en vullen maar!


BFP levert elektrisch gedreven pompset af

BFPheeft deze week een elektrisch gedreven pompset afgeleverd aan winkelcentrum Kanaleneiland Utrecht voor onze opdrachtgever Safety Sprinkler BV.
Dit betreft een 90m³/hr @ 3,5 bar end-suction met een elektromotor van 15kW met een losse jockeypomp en losse schakelkast.Boele Fire Protection maakt gebruik van cookies.