Opleiding is belangrijk

Twee monteurs van BFP hebben hun eerste diploma binnen n.a.v. het vernieuwde opleidingsplan dat is opgezet.
BFP wil graag de monteurs op een positieve manier blijven stimuleren om zo verder professionaliteit en kwaliteit te garanderen.

15kW elektromotor met end-suction pomp

Ook hogere opbrengst met een lage druk is mogelijk. De 15kW elektromotor zorgt met de end-suction pomp voor ruim 100m³/h @ 2 bar.

Plaatsing watervoorziening DC Fource Logistics

Plaatsen watervoorziening DC Fource Logistics te Berkel en Rodenrijs. Pompkamer volgens <FM> bestaande uit 2 delen met ieder een 257kW dieselpompset van Patterson Pumps Ireland. Komende weken zal de ruim 800m³ sprinklertank worden gebouwd en aangesloten.

Nieuw efficiënter pompmodel

Levering 1st sprinklerpompset voor een project in Amsterdam. De 75kW elektromotor zorgt met een nieuw efficiënter pompmodel voor 170 m³/h @ 8 bar.

Nieuwe pompkamer voor Werkbedrijf Nijmegen

In januari is de eerste pompkamer van het jaar geleverd in Nijmegen. Met twee dieselpompsets zal deze pompruimte, geheel conform EN12845, vanaf halverwege dit jaar de sprinklerinstallatie van Werkbedrijf Nijmegen van water voorzien.
In de komende weken zal de reinwatertank gebouwd gaan worden en de pompkamer hierop worden aangesloten.

BFP bestaat 12.5 jaar!

Boele Fire Protection bestaat 12.5 jaar! Dit hebben we met bijna al het personeel gevierd in Keulen!

 

Een bijzondere prestatie in corona-tijd

Een bijzondere prestatie van onze monteurs, in deze bijzondere Corona-tijd: de Engelse monteurs van Franklin Hodge konden de afgelopen weken deze tank niet opbouwen, als gevolg van de reisbeperkingen door de Corona-crisis.
De tank is in goed overleg met Franklin Hodge door onze eigen mensen opgebouwd, waardoor de bouwplanning gehaald kan worden en er geen tijdelijke watervoorziening behoeft te worden opgebouwd. #kanjers #dank

Unica neemt Boele Fire Protection over

Unica heeft zijn netwerk van bedrijven versterkt met Boele Fire Protection, dat gespecialiseerd is in watervoorzieningen voor brandveiligheidsinstallaties.
De overname betekent voor Unica een verdieping van de gespecialiseerde activiteiten op het gebied van brandveiligheid, waarin Unica met het bedrijf Unica Fire Safety al sinds begin deze eeuw actief is.
De producten en diensten van Boele Fire Protection vormen een mooie aanvulling op het portfolio van Unica, dat daarmee nog beter in staat is om voor opdrachtgevers brandveiligheidsoplossingen van A tot Z te verzorgen.

Lees meer

Vervangen splitcase pompen Tate & Lyle

Afgelopen maand zijn bij Tate & Lyle in Koog aan de Zaan 2 splitcase pompen vervangen.
Het ging hierbij om terugplaatsing van identiek dezelfde pompen. Binnen 8 uur waren beide pompen vervangen en draaiende.

 

Kerstdiner 2018

Op vrijdag 14 december was al het personeel van Boele Fire Protection en partners op de kerstborrel bij Het Oude Politiebureau in Ede. We hebben het jaar smakelijk en feestelijk met elkaar afgesloten!

Boele Fire Protection maakt gebruik van cookies.