BFP plaatst tijdelijke watervoorziening van 500m3

Boele Fire Protection heeft een tijdelijke watervoorziening van 500m3 en een mobiele pompruimte geleverd voor een project in Utrecht.
Het warenhuis ondergaat de komende weken een renovatie van de reinwaterkelder. Met behulp van deze tijdelijke watervoorziening is de brandveiligheid tijdens de renovatie gewaarborgd en kan het warenhuis tijdens de werkzaamheden open blijven. Een mooi stukje techniek en een prettige samenwerking met partner Trigion.

 

4 nieuwe bussen voor BFP!

Vanochtend mochten we maar liefst vier nieuwe werkbussen voor onze service teams in ontvangst nemen. Zijn ze niet prachtig?
Wij zijn er ontzettend blij mee!
Deze nieuwe bussen zijn tot stand gekomen in samenwerking met verschillende partners uit de regio.

Opleiding is belangrijk

Twee monteurs van BFP hebben hun eerste diploma binnen n.a.v. het vernieuwde opleidingsplan dat is opgezet.
BFP wil graag de monteurs op een positieve manier blijven stimuleren om zo verder professionaliteit en kwaliteit te garanderen.

15kW elektromotor met end-suction pomp

Ook hogere opbrengst met een lage druk is mogelijk. De 15kW elektromotor zorgt met de end-suction pomp voor ruim 100m³/h @ 2 bar.

Plaatsing watervoorziening DC Fource Logistics

Plaatsen watervoorziening DC Fource Logistics te Berkel en Rodenrijs. Pompkamer volgens <FM> bestaande uit 2 delen met ieder een 257kW dieselpompset van Patterson Pumps Ireland. Komende weken zal de ruim 800m³ sprinklertank worden gebouwd en aangesloten.

Nieuw efficiënter pompmodel

Levering 1st sprinklerpompset voor een project in Amsterdam. De 75kW elektromotor zorgt met een nieuw efficiënter pompmodel voor 170 m³/h @ 8 bar.

Nieuwe pompkamer voor Werkbedrijf Nijmegen

In januari is de eerste pompkamer van het jaar geleverd in Nijmegen. Met twee dieselpompsets zal deze pompruimte, geheel conform EN12845, vanaf halverwege dit jaar de sprinklerinstallatie van Werkbedrijf Nijmegen van water voorzien.
In de komende weken zal de reinwatertank gebouwd gaan worden en de pompkamer hierop worden aangesloten.

BFP bestaat 12.5 jaar!

Boele Fire Protection bestaat 12.5 jaar! Dit hebben we met bijna al het personeel gevierd in Keulen!

 

Een bijzondere prestatie in corona-tijd

Een bijzondere prestatie van onze monteurs, in deze bijzondere Corona-tijd: de Engelse monteurs van Franklin Hodge konden de afgelopen weken deze tank niet opbouwen, als gevolg van de reisbeperkingen door de Corona-crisis.
De tank is in goed overleg met Franklin Hodge door onze eigen mensen opgebouwd, waardoor de bouwplanning gehaald kan worden en er geen tijdelijke watervoorziening behoeft te worden opgebouwd. #kanjers #dank

Unica neemt Boele Fire Protection over

Unica heeft zijn netwerk van bedrijven versterkt met Boele Fire Protection, dat gespecialiseerd is in watervoorzieningen voor brandveiligheidsinstallaties.
De overname betekent voor Unica een verdieping van de gespecialiseerde activiteiten op het gebied van brandveiligheid, waarin Unica met het bedrijf Unica Fire Safety al sinds begin deze eeuw actief is.
De producten en diensten van Boele Fire Protection vormen een mooie aanvulling op het portfolio van Unica, dat daarmee nog beter in staat is om voor opdrachtgevers brandveiligheidsoplossingen van A tot Z te verzorgen.

Lees meer
Boele Fire Protection maakt gebruik van cookies.