Bronpomp als sprinklerpomp

Bij toepassing van een bronpomp als sprinklerpomp is het op veel locaties in Nederland niet wenselijk om het bronwater voor functionele testen in het sprinklerleidingnet te laten, met het oog op mogelijke corrosie in het leidingnet. Toepassing van een wat zwaardere jockeypomp met een spoelfunctie en een gelimiteerde wateropslag is dan de oplossing, zodat functionele testen kunnen worden uitgevoerd met leidingwater in plaats van met bronwater. Boele Fire Protection bv bouwt deze jockeypomp/spoelpompskids op wens van de klant en in alle gewenste capaciteiten, tot ca. 5m3.

Nieuwe pompinstallatie voor het Moxy Hotel in Utrecht

Vorige week hebben we in samenwerking met Minimax Brandbeveiliging B.V. de pompinstallatie voor het Moxy Hotel in Utrecht in bedrijf gesteld.
De pompinstallatie die we voor dit project hebben geleverd bestaat uit één diesel gedreven en één elektrisch gedreven Winter Pumpen end-suction sprinklerpomp met een capaciteit van 42m3/h @ 4bar conform NEN-EN12845.

 

BFP plaatst tijdelijke watervoorziening van 500m3

Boele Fire Protection heeft een tijdelijke watervoorziening van 500m3 en een mobiele pompruimte geleverd voor een project in Utrecht.
Het warenhuis ondergaat de komende weken een renovatie van de reinwaterkelder. Met behulp van deze tijdelijke watervoorziening is de brandveiligheid tijdens de renovatie gewaarborgd en kan het warenhuis tijdens de werkzaamheden open blijven. Een mooi stukje techniek en een prettige samenwerking met partner Trigion.

 

4 nieuwe bussen voor BFP!

Vanochtend mochten we maar liefst vier nieuwe werkbussen voor onze service teams in ontvangst nemen. Zijn ze niet prachtig?
Wij zijn er ontzettend blij mee!
Deze nieuwe bussen zijn tot stand gekomen in samenwerking met verschillende partners uit de regio.

Opleiding is belangrijk

Twee monteurs van BFP hebben hun eerste diploma binnen n.a.v. het vernieuwde opleidingsplan dat is opgezet.
BFP wil graag de monteurs op een positieve manier blijven stimuleren om zo verder professionaliteit en kwaliteit te garanderen.

15kW elektromotor met end-suction pomp

Ook hogere opbrengst met een lage druk is mogelijk. De 15kW elektromotor zorgt met de end-suction pomp voor ruim 100m³/h @ 2 bar.

Plaatsing watervoorziening DC Fource Logistics

Plaatsen watervoorziening DC Fource Logistics te Berkel en Rodenrijs. Pompkamer volgens <FM> bestaande uit 2 delen met ieder een 257kW dieselpompset van Patterson Pumps Ireland. Komende weken zal de ruim 800m³ sprinklertank worden gebouwd en aangesloten.

Nieuw efficiënter pompmodel

Levering 1st sprinklerpompset voor een project in Amsterdam. De 75kW elektromotor zorgt met een nieuw efficiënter pompmodel voor 170 m³/h @ 8 bar.

Nieuwe pompkamer voor Werkbedrijf Nijmegen

In januari is de eerste pompkamer van het jaar geleverd in Nijmegen. Met twee dieselpompsets zal deze pompruimte, geheel conform EN12845, vanaf halverwege dit jaar de sprinklerinstallatie van Werkbedrijf Nijmegen van water voorzien.
In de komende weken zal de reinwatertank gebouwd gaan worden en de pompkamer hierop worden aangesloten.

BFP bestaat 12.5 jaar!

Boele Fire Protection bestaat 12.5 jaar! Dit hebben we met bijna al het personeel gevierd in Keulen!

 

Boele Fire Protection maakt gebruik van cookies.