Verhuur

Het komt soms voor dat de water-voorziening van een sprinklerinstallatie niet operationeel kan zijn, terwijl er toch sprinklerbeveiliging van het betreffende pand of object noodzakelijk is.

Veelal zullen brandweer en/of verzekeraar niet toestaan dat een pand gebruikt wordt als de sprinklerinstallatie langere tijd niet functioneert.
Stel dat bijvoorbeeld de definitieve watervoorziening niet binnen de geplande termijn gereed is, of de pompkamer is buiten gebruik door waterschade, of sprake is een ingrijpende verbouwing van de pompruimte, vervanging van de pompsets of een renovatie van de sprinklertank.

In die situaties kan Boele Fire Protection voor u een tijdelijke oplossing op maat verzorgen: Door twee of meer pompruimten parallel te schakelen is een capaciteit van 1.000 m3/hr bij 10bar of zelfs 1.500 m3/hr bij 10bar te realiseren. Boele Fire Protection heeft op dit moment voor het realiseren van een tijdelijke watervoorziening voor de sprinklerbeveiliging de volgende componenten beschikbaar voor verhuur:

Meerdere 20-voets zeecontainers, voorzien van 1 diesel-sprinklerpompset volgens de sprinklervoorschriften (capaciteit van elke pompruimte afzonderlijk ca. 500 m3/hr @ 10 bar), inclusief alle overige voorzieningen zoals jockey-pomp, suppletieklep, tankverwarming, afsluiterbewaking, sprinklermldcentrale, GSM-doormelding etc, gecertificeerd door R2B Inspecties te Zaltbommel.

  • Voorzieningen t.b.v. het zuigen uit open water.
  • Diverse bassins voor tijdelijke wateropslag, capaciteit ca. 800m3, D=21 meter, H=2,5 meter.
  • Voorzieningen om met zwaar verkeer en heftrucks de persslangen te kunnen passeren.
  • Een Compact Electro-pompset VAS NIII-15m inclusief opgebouwde jockeypomp (18,5kW)

Daarnaast realiseert en exploiteert Boele Fire Protection tijdelijke voorzieningen, zoals bijvoorbeeld tijdelijke hydranten op openwater, (oscilerende) monitoren, bluskanons, brandslangen etc., geheel op basis van "maatwerk".

Boele Fire Protection maakt gebruik van cookies.